اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری از covid-19 در شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس

آبان, 1400 رویدادهای عمومی

     شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس از جمله شرکتهای لجستیک حمل و نقل کشور بوده که وظیفه حمل و توزیع کالاهای اساسی را در حدود ۲۰ استان کشور با حدود ۱۱۰۴ پرسنل عهده دار میباشد و از طرفی با تردد و مراجعات رانندگان و متصدیان نانوایی در سطح استانهای محل مأموریت خود مواجه بوده و شیوع هر گونه بیماری از جمله ویروس منحوس کرونا رسالت این شرکت را تحت شعاع قرار دهد، لذا بعنوان یکی از دغدغه های و تهدیدات مطرح بوده, با عنایت به اهمیت موضوع از ابتدای شیوع کرونا در کشور این شرکت با توجه به اهمیت سلامت پرسنل خدوم و نیز مراجعین درصدد کنترل و پیشگیری از covid-19 طبق پروتکل های وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نسبت به اقدامات کنترلی و پیشگرانه اقدام نموده که در ذیل خلاصه ای از اقدامات انجام شده تحت مدیریت مهدی شفائی مدیر ایمنی و بهداشت شرکت، به اطلاع رسانده می شود:

  1. تشکیل جلسه اضطراری با رئیس هیئت مدیره در خصوص بیماری کرونا و تشکیل کارگروه جهت پیشگیری در مجموعه شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس.
  2. تشکیل جلسات کارگروه پیشگیری از کرونا حداقل هفته ای یکبار و تصویب صورتجلسات و نظارت بر اجرای مصوبات کارگروه.
  3. ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت در خصوص صنایع و اصناف توسط مدیرعامل و مدیران شعب شرکت خلیج فارس و دریافت کد رهگیری و دستورالعمل های مربوطه.
  4. تهیه دستورالعمل بهداشتی شعب و نمایندگی ها درخصوص پیشگیری از کرونا.
  5. تهیه دستور العمل پیشگیری از کرونا به تفکیک فعالیت ها و قسمتهای مختلف شرکت.
  6. از شیوع بیماری و نصب در اماکن پر تردد و قابل رویت.
  7. برگزاری جلسات آموزشی جهت پرسنل, مدیران و سرپرستان در خصوص بیماری covid-19 و راههای پیشگیری و کنترل و اجرای پروتکل های بهداشتی.
  8. برگزاری جلسات آموزشی جهت پرسنل خدماتی درخصوص گندزدایی و ضدعفونی نمودن سرویسهای بهداشتی و سطوح مشترک.
  9. تهیه پرسشنامه غربالگری covid-19 و تکمیل توسط کلیه پرسنل ترمینال در شروع کار سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰٫
  10. شناسائی افراد مستعد و دارای بیماری زمینه ای طبق نظر پزشک درجهت مرخصی و عدم حضور در شرکت.
  11. ارسال آمار و مستندات درخواستی و آمار موارد مشکوک و مبتلا به covid-19 به شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر ( بصورت هفتگی )
  12. غربالگری به روش تب سنجی در ورودی های شرکت.
  13. تهیه و توزیع منظم اقلام بهداشتی ( ماسک، دستکش، مایع ضد عفونی کننده دست و سطوح، شیلد و … )
  14. تهیه و نصب دستگاه هندراپ در قسمتهای مختلف شرکت جهت ضدعفونی دستها توسط پرسنل.
  15. بازدید از قسمتهای مختلف شرکت جهت ارزیابی ریسک تماس با عوامل ویروس covid-19.
  16. شستشو و گندزدایی سرویس های بهداشتی به صورت منظم با مواد گندزا.
  17. آموزش و بکارگیری رابطین HSE جهت نظارت بر پروتکل های بهداشتی جهت قسمتهای مختلف شرکت.
  18. انجام رپید تست کرونا (تست سریع) جهت پرسنل جهت غربالگری و بیماریابی covid-19 با هماهنگی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر.
  19. بررسی و تحلیل پرسشنامه در جهت بیماریابی و نیز موارد مشکوک و معاینه توسط پزشک و انجام اقدامات پیشگیرانه.
  20. تهیه و توزیع غذای بهداشتی در ظروف یکبار مصرف و در محل کار پرسنل جهت جلوگیری از ازدحام در رستوران و رعایت فاصله اجتماعی.
  21. عدم ورود پرسنل مشکوک به داخل سازمان با نظر پزشک معمتد شرکت.
  22. کاهش تردد پرسنل ( دورکاری، کاهش میزان کارمندان و کارگران نوبتی کردن پرسنل تا یک سوم کاهش ) طبق اعلام وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی بر اساس وضعیت های اعلام شده ( قرمز – نارنجی و زرد ).
  23. به حداقل رساندن تجمعات از قبیل تعطیل نمودن رستوران، نماز جماعت و جلسات غیر ضروری.
  24. الزام به استفاده از ماسک در محیط کار و سرویسهای ایاب و ذهاب.
  25. الزام به استفاده از ماسک در خصوص مراجعین به شرکت.
  26. الزام به رعایت اصول فاصله اجتماعی در سرویس های ایاب و ذهاب.
  27. انجام واکسیناسیون نوبت اول و دوم covid-19 بیش از ۷۰ درصد پرسنل تاکنون با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر.
برچسب ها